Tärkeimpiä toiminnallisuuksia toteutettaessa kotisivut yritykselle

 Oletko suunnitellut toteuttavasi uudet Nettisivut yritykselle? Hieno homma, mutta muista huomioida tärkeimmät asiat uusilla kotisivuillasi, jotta ne myös tuottavat tuloksia.

  1. Toimintakehotus

Ensimmäinen ja ehkä tärkein asia on toimintakehotuspainike. Aina kun vierailija tulee yrityksesi kotisivuille, hänellä on joku motiivi tehdä niin ja sinun pitää tarjota hänelle mahdollisuus hankkia lisää tietoa tai esimerkiksi ostaa tuotteita helposti kotisivuiltasi. Jos toimintakehotus puuttuu ja etsityn asian löytäminen on hankalaa, potentiaalinen asiakas siirtyy äkkiä kilpailijasi sivustolle. Yksinkertaisesti sanottuna: kotisivuillasi pitää olla selkeä toimintakehotuspainike.

  1. Responsiiviset kotisivut

Nykyaikana ihmiset selaavat nettisivuja entistä enemmän mobiililaitteilla ja jos kotisivusi eivät toimi sujuvasti sekä helposti mobiililaitteilla, menetät potentiaalisia asiakkaita. Kun teet Nettisivut yritykselle, niiden pitää tarjota erinomainen käytettävyys laitteesta riippumatta. Helppo käytettävyys myös houkuttelee uusia potentiaalisia asiakkaita ja kasvattaa myyntiäsi. Jo kotisivujen suunnitteluvaiheessa on tärkeää miettiä miten kotisivut saadaan toimimaan sujuvasti kaikilla laitteilla.

  1. Todelliset yhteystiedot

Jos haluat uusia asiakkaita, tee tavoitettavuus helpoksi. Tämä edellyttää kristallinkirkkaita yhteystietoja, olivatpa ne sitten sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Usein kun tehdään Nettisivut yritykselle, laiminlydään selkeät yhteystiedot pelättäessä roskaposteja tai muita ei-toivottuja viestejä ja puhelinsoittoja. Joskus myös ajatellaan, että ei tarvitse palkata lisähenkilökuntaa asiakaspalveluun kun laitetaan kotisivulle vain yhteydenottolomake ja jätetään muut yhteystiedot pois.Yksi tehokas vaihtoehto saada uusia asiakkaita on integroitu LIVE-Chat, jolla asiakkaasi voivat olla yhtedessä reaaliajassa asiakaspalveluun.

  1. Luotettava palvelin

Kun teet Nettisivut yritykselle, ne pitää asentaa ehdottomasti luotettavalle ja turvalliselle palvelimelle. Kotisivut pitää varmuuskopioida säännöllisesti, jotta mahdollisissa ongelmatilanteissa sinun on helppo palauttaa varmuuskopio ja pitää kotisivusi toiminnassa. Tehtäessä Kotisivut yritykselle vaaditaan osaamista, kokemusta ja monipuolista tietämystä oikeantyyppisistä palvelinratkaisuista kotisivujen koko sekä sisällön määrä ja tyyppy huomioide. Tämä ei ole itsestäänselvyys, eikä sitä osaamista löydy kaikilta. Kotisivujesi pitää myös olla turvalliset käyttää vierailijoille, verkkokauppamaksamiseen ja esimerkiksi reksiteritarkoituksiin. Asiantuntevat kotisivujen tekijät osaavat tehdä kotisivuistasi turvalliset ja ehdottaa sinulle luotettavaa palvelinratkaisua.

  1. Sosiaalisen median kuvakkeet

Sosiaalisen median linkittäminen kotisivuillesi muuttuu koko ajan tärkeämmäksi. Se kasvattaa asiakkaidesi luottamusta yritykseesi ja on yksi parhaista tavoista saada kohdennettuja kävijöitä kotisivuillesi. Sosiaalisen median jakomahdollisuuksilla voit saada satoja tai jopa tuhansia uusia käviöitä kotisivuillesi, jos julkaisuasi jaetaan sosiaalisessa mediassa riittävästi. Sallimalla sosiaalisen median julkaisujen tai kotisivujesi artikkeleiden jakaminen vierailijoiden toimesta, voi nostaa yrityksesi hetkessä huipulle. Anna mahdollisuus jakaa sisältöä eri alustoilla, kuten: Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, YouTube, LinkedIn jne. Tämä on erinomainen keino rakentaa verkostoa, jolla saat enemmän asiakkaita ja myyntiä.

Toteuta nettisivuillasi nämä viisi kohtaa, kun teet kotisivut yritykselle ja saat hyödynnettyä uusien kotisivujesi potentiaalin aivan uudella tasolla. Saat enemmän asiakkaita ja lisää myyntiä.

Comments

Popular posts from this blog

Tunteiden merkitys verkkosivujen suunnittelussa

Kotisivujen suunnittelun merkitys koulutuksessa

Miksi sivuston varmuuskopiointi WordPressissä on erittäin tärkeää?