Miten laskeutumissivut WordPress kotisivuillasi voivat kasvattaa liiketoimintaasi?


Jokaisen tavoitteena on saada kotisivut yritykselle, jotka tuovat sivustolle lisää liikennettä ja yritykselle enemmän myyntiä. Kotisivujen tarkoitus voi olla blogin ylläpitäminen, palveluiden esitteleminen, tuotteiden myyminen tai mikä tahansa.



On todella tärkeää että WordPress kotisivuillasi on relevanttia sisältöä ja kotisivusi ovat houkuttelevan sekä luotettavan näköiset. Jos pystyt tarjoamaan jo ensimmäisellä sivulla sen mitä asiakkaasi etsivät, asiakkaasi viihtyvät kotisivuillasi pidempään ja ostopäätös on paljon todennäköisempi. Toisaalta kävijöiden pitäminen kotisivuilla pidempään. lisää sivustosi sisäistä liikennettä ja auttaa saavuttamaan parempia tuloksia hakukoneissa.

Kotisivut yritykselle sisältävät usein tietoa yrityksestä, yhteydenottolomake ja tietoa palveluista tai tuotteista. Kun puhumme WordPress kotisivujen etusivusta, sieltä tulee löytyä useita linkkejä, jotka linkittyvät sivuston eri sivuille. Mutta kun puhumme laskeutumissivusta, skenaario on täysin erilainen.

Laskeutumissivua ei pidä ajatella kotisivujen etusivuna. Kotisivujen etusivulla on usein tietoa yrityksestä ja linkkejä alasivuille. Laskeutumissivun tarkoitus on saada vierailijaa tekemään vain yksi haluttu asia, esimerkiksi ostaa tuote tai jättää sähköpostiosoite ja ohjata häntä sitä kohti.

Laskeutumissivu auttaa muuttamaan kävijän potentiaaliseksi asiakkaaksi. Uudet Kotisivut kotisivupalvelu toteuttaa laskeutumissivun, jolla yrityksesi saa konkreettisia tuloksia ja lisää potentiaalisia asiakkaita paikallisesti tai vaikka kansainvälisesti. Kun teet Google markkinointia, on erittäin tärkeää että ohjaat kävijät hyvin toteutetulle laskeutumissivulle ja saat heidät toimimaan toivomallasi tavalla. Hyvällä laskeutumissivulla muutat kävijät asiakkaiksi.

Ota huomioon, että hyvä laskeutumissivu ei pelkästään muuta kävijöitä asiakkaiksi, vaan siitä on myös muutakin hyötyä yrityksellesi.

Kokeneet asiantuntijamme ymmärtävät tarpeesi ja auttavat yritystäsi tavoitteidesi saavuttamisessa. Luomme kanssasi strategian, jonka lopputuloksena saat laskeutumissivun, joka tuo lisää asiakkaita yrityksellesi.

Kohteita, joissa laskeutumissivuilla saavutat ihanteellisia tuloksia:

  • Maksetut mainoskampanjat, kuten Google Adwords, joista saat klikkauksia sivuillesi

  • Haluat lisää liikennettä kotisivuillesi uutiskirjeiden, sosiaalisen median kanavien tai postituslistojen kautta

  • Haluat ohjata kävijän ostamaan tiettyä tuotetta verkkokaupastasi

  • Haluat kasvattaa Brändi tietoisuutta

WordPress alustana on erittäin hakukoneystävällinen ja Google etsii tehokkaasti tietoa WordPressille rakennetuilta koti- ja laskeutumissivuilta. Saat parempaa näkyvyyttä kun sivusi toteutetaan WordPress julkaisujärjestelmälle.

Jos et vielä ole suunnitellut yrityksellesi, me toteutamme laskeutumissivun ja saat takuulla parempia tuloksia netissä. Ota yhteyttä jo tänään ja kerromme parhaan ratkaisun sinun yrityksellesi.

Comments

Popular posts from this blog

Tunteiden merkitys verkkosivujen suunnittelussa

Kotisivujen suunnittelun merkitys koulutuksessa

Miksi sivuston varmuuskopiointi WordPressissä on erittäin tärkeää?