Miksi sivuston varmuuskopiointi WordPressissä on erittäin tärkeää?

Kotisivujen varmuuskopioimisen laiminlyöntiä havaitaan usein uusien yritysten, pienten yritysten ja joskus myös suurempien yritysten keskuudessa. Varmuuskopioinnin laiminlyönnistä yritykset joutuvat usein maksamaan suuria summia, kun kotisivut toimivat epänormaalisti. Kuvittele WordPress kotisivut, jotka sisältävät valtavan määrän kuvia, tekstiä, linkkejä, viestejä ja muuta tärkeää dataa – entä kun kaikki nämä vain katoavat hetkessä ulottumattomiin? Siitä aiheutuu yritykselle valtava painajainen ja WordPressin hakkerointi on aina riski, koska se on maailman suosituin julkaisujärjestelmä.



WordPress kotisivut kannattaa varmuuskopioida säännöllisesti, joko manuaalisesti tai käyttämällä WordPress laajennuksia kuten UpdraftPlus tai BackupBuddy, jotka auttavat ottamaan varmuuskopiot päivittäin. Tämä vie muutaman minuutin päivittäistä työaikaa, mutta vältyt sillä mahdolliselta painajaiselta hakkerin yllättäessä. Varmuuskopiointi kannattaa myös aina tehdä samalla kun toteutetaan uudet kotisivutyritykselle.

Kun teet varmuuskopioinnin säännöllisesti, se suojaa kotisivujasi haittaohjelmahyökkäyksiltä, ​​palvelimen hakkeroinnilta ja esim. verkkosivuston väärinkäytöltä, jotka muuten saattavat johtaa kotisivujen lopulliseen menettämiseen kaikkine tiedostoineen.

Parasta varmuuskopioinnissa on, että sen voi tehdä itse tai kuka tahansa puolestasi tarvittaessa. Varmuuskopiointi on usein ilmaista tai todella edullista ja vaihtoehtoja löytyy tallennustilaksi, jossa säilytät varmuuskopiotasi.

WordPress varmuuskopionnille ei ole olemassa ennalta määriteltyä, kiinteää aikataulua. Suosittelemme kuitenkin ottamaan WordPress kotisivujen perustaminen päivittäin turvallisuuden ja mielenrauhan takaamiseksi.

Tiedostojen varmuuskopiointi WordPressissä on melko helppoa verrattuna muihin alustoihin, mutta sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota MySQL-tietokantatiedostoihin, teema- / laajennustiedostoihin ja muihin ydintiedostoihin, joihin kaikki verkkosivustosi tiedostot, toiminnot ja ominaisuudet on tallennettu.

Myös yrityksesi uskottavuus kärsii, jos kotisivusi hakkeroidaan. Helpotkotisivut on myös helppo varmuuskopioida ja tee tämä säännöllisesti. Kukaan ei halua ostaa yritykseltä palveluja, jos verkkosivuilla on jotakin muuta kuin pitäisi olla.

Paras vaihtoehto on tietenkin jos sinulla on useampi kopio varmuuskopistasi eri paikkoihin tallennettuna, koska tällöin maksimoit kotisivujesi palauttamisen onnistumisen ja tiedostojen säilymisen edes jossakin palautusvalmiina. Tarkista välillä varmuuskopiosi, jotta voit todeta niiden olevan kunnossa ja sijainti edelleen turvallinen. 

Comments

Popular posts from this blog

Tunteiden merkitys verkkosivujen suunnittelussa

Kotisivujen suunnittelun merkitys koulutuksessa