Asiat joita kannattaa välttää uusilla kotisivuillasi

Kotisivujen teon yhteydessä tapahtuu liian usein väärinkäsityksiä. Saadaksesi erinomaiset kotisivut yritykselle, sinun kannattaa valita kokenut yhteistyökumppani, joka tietää miten hyvät kotisivut tehdään yrityksille. Tässä artikkelissa kerron, mitä elementtejä helpoilta kotisivuiltasi ei pitäisi löytyä.
  1. Sano ”Ei” liian pitkille sivuille
Älä vaadi kävijöitä lukemaan liikaa. Liika sisältö saattaa karkottaa vierailijat nopeasti kotisivuiltasi. Pitkä sivu, jossa on valtava määrä tekstiä, vaatii liikaa vaivaa ja keskittymistä, mikä vain kasvattaa verkkosivustosi poistumisprosenttia. Et saa vierailijoita pysymään tarpeeksi kauan kotisivuillasi, jotta he ymmärtäisivät ydinviestisi.
  1. Älä pelkästään keskity myymään
Jos haluat asiakkaasi valitsevan sinun yrityksesi kaikkien muiden joukosta, anna heille jokin syy siihen. Kun teet kotisivut yritykselle, personoi ne yrityksesi näköiseksi ja informatiiviseksi. Älä lisää pelkkiä ”osta nyt” painikkeita ja rummuta palvelujasi, vaan tee helpot kotisivut asiakkaallesi löytää sen mitä he yritykseltäsi etsivät.
  1. Vältä diaesityksiä
Diaesitys näyttää kivalta, mutta on käytännössä hyödytön, koska ei välitä viestiäsi vierailijoillesi. Harva asiakas palaa lukemaan diaesitystä, jolloin viestisi jää välittymättä. Diaesitys myös vie tilaa sivustoltasi ja hidastaa kotisivujasi helposti jossakin määrin. Pyydä kotisivujen suunnittelijaa käyttämään diaesitykseen menevä tila paremmin ja palvelemaan tarkoitusta paremmin.
  1. Ei pitkiä videoita
Ihmiset menevät elokuviin, jos haluavat katsoa leffan. Vältä siis pikiä videopätkiä kotisivuillasi. Lyhyet ja yksinkertaiset videot ovat tarkoituksenmukaisemmat, kun teet kotisivut yritykselle. Jos video on liian pitkä, se on hyödytön, vaikka olisi kuinka hyvin tehty. Videoiden tarkoitus on saada vierailijasi kiinnostumaan siitä, sen sijaan että testaat heidän kärsivällisyyttään. Jaa pitkä video useampaan lyhyeen. Esimerkiksi ohjevideo on helppo pätkiä pieniin palasiin ja ihanteellinen pituus videopätkälle on 60-90 sekuntia.
  1. Jätät hakukoneoptimoinnin huomioimatta
Kun teet kotisivut yritykselle, huomioi hakukoneoptimointi heti alussa. Huolimatta siitä, kuinka hienot ja helpot kotisivut ovat, ne katoavat netin loputtomaan valtamereen hetkessä. Ota hakukoneoptimointi huomioon jo kotisivujen suunnitteluvaiheessa alusta alkaen. Hyvä kotisivujen tekijä osaa suunnitella kotisivut yritykselle hakukoneoptimointi huomioiden. Se auttaa yrityksesi nettisivuja löytymään, kun potentiaaliset asiakkaasi etsivät palvelujasi.
Jätä kotisivujen suunnittelu ammattilaiselle ja saat takuulla paremman lopputuloksen.

Comments

Popular posts from this blog

Tunteiden merkitys verkkosivujen suunnittelussa

Kotisivujen suunnittelun merkitys koulutuksessa

Miksi sivuston varmuuskopiointi WordPressissä on erittäin tärkeää?