Kotisivujen suunnittelu – tärkeä osa tuloksen tekemisessä


Tärkeä osa yrityksesi menestystä on hyvin suunniteltu kotisivu, joka antaa yrityksellesi kasvot netissä nykyisellä digitaalisella aikakaudella. Joskus voi olla monimutkaista hahmottaa, mitkä tekijät ovat avainasemassa jotta saat netissä menstyvät kotisivut yritykselle. Katsotaan vähän miten tärkeää on hyvä kotisivujen suunnittelu ja toteutus.



Yksi kotisivusuunnittelun päätavoitteista on innostaa kävijä ottamaan yhteyttä tai tekemään muu haluttu asia kotisivuille asetettavilla toimintakehoituksilla. Toimintakehoitus voi olla vaikka lomakkeen täyttäminen, uutiskirjeen tilaaminen tai tietyn tuotteen ostaminen. Tärkeintä on että vierailija ohjataan tekemään haluttu asia helposti ja johdonmukaisesti.

Tässä muutamia huomioita tulosta tekevien kotisivujen suunnittelemiseksi yritykselle:

Herätä mielenkiinto jo kotisivujen etusivulla
Sopiva väriteema ja värienkäyttö, korkealaatuiset ja oikeantyyppiset kuvat tai grafiikat, jotka liittyvät liiketoimintaasi. Näillä saat usein herätettyä mielenkiinnon ja pidettyä vierailijan kiinnostuksen.

Ohjaa kävijää kohti tavoitettasi
Hyvällä kotisivulla on elintärkeää ohjata kävijää kohti haluttua tavoitetta. Kävijälle näytetään kehoituksia, joilla hänet saadaan näkemään ja tekmään toivottuja asioita.

Tehokas asettelu
On tärkeää että vierailijat löytävät tärkeimmät asiat helposti (navigaatio, sähköposti, puhelinnumero, yhteydenottolomake, jne.), jotta saat haluttuja tuloksia. Usein tärkeät asiat kannattaa kiinnittää esimerkiksi kotisuvjen yläreunaan, josta ne on helposti löydettävissä vierittämättä sivua.

Esteettisyys
Kotisivujen suunnittelu antaa yrityksellesi kasvot ja uudet asiakkaat luovat usein mielikuvan yrityksestä ensivaikutelman perusteella. Kun kotisivuillesi onnistutaan luomaan tunnetta, saadaan helpot kotisivut, joilla teet takuulla parempia tuloksia.

Ammattitaitoiset kotisivusuunnittelijamme osaavat huomioida jokaisen asiakkaan toiveet ja tarpeet. Alkaen brändisi kehittämisestä asiakkaiden sitouttamiseen, me voimme suunnitella kotisivut yritykselle, joilla saat takuulla parempia tuloksia netissä.

Comments

Popular posts from this blog

Tunteiden merkitys verkkosivujen suunnittelussa

Kotisivujen suunnittelun merkitys koulutuksessa

Miksi sivuston varmuuskopiointi WordPressissä on erittäin tärkeää?