Tunteiden merkitys verkkosivujen suunnittelussa

Miksi tunneilla on merkitystä web-suunnittelussa?

Tunteilla on monta kertaa suuri rooli sivustosi muuntamisprosessissa.

Käyttäjien tunteiden tunteminen ja käsitys suunnittelustasi antaa sinulle mahdollisuuden luoda pitkäaikaisia suhteita. Ja ihmiset tuntevat olonsa tyytyväisemmäksi työskentelemään yrityksesi kanssa. Ilman tunteita ja ymmärrystä tuottava prosessi jää epäonnistuneeksi, ja kävijät muuttuvat vähemmän todennäköisesti ja tulevat asiakkaiksi.

Suorita laadullinen syvä sukellus ja kehitä loppukäyttäjän henkilöitä Ennen kuin aloitat uuden web-sivuston Kotisivut yritykselle, tutkia vähän loppukäyttäjiä selvittääksesi mahdollisuudet ja suunnitellaksesi projektin lopputavoitteet. Voit helposti tunnistaa loppukäyttäjäsi tarkastelemalla demografiatietojasi Google Analyticsissa ja vertaamalla niitä käyttäjän tietokantaan kanssa. Näiden tietojen avulla voit aloittaa kohdehenkilöiden suunnittelun.

Kun olet tunnistanut hankkeen avainhenkilöt, sinun tulee laittaa ”Kotisivut yritykselle” auttaaksesi sinua tarkkailemaan verkkosivustoa heidän silmiensä kautta. Teeskentelemällä olevansa loppukäyttäjä, sinun tulee suorittaa seuraavat vaiheet:

• Tulet toimipaikalle asetetulla tarkoituksella (esimerkiksi ostaa kenkäparia).

• Aloita muistiinpano jokaisesta tunteestasi ja vastauksestasi, kun selaat sivustoa.

• Kysy: "Tarjoaako tämä sivusto sinulle (käyttäjälle) arvoa muuntamisprosessin jokaisessa vaiheessa?"

• Tunnista kaikki esteet, jotka estävät sinua ostamasta tai lähettämästä yhteyslomaketta.

• Suorita samat vaiheet tablet-laitteella tai mobiililaitteella arvioidaksesi UX: n, tunnistaa puuttuvat vaiheet ja määrittää epäselvät tiedot.

Toista sen jälkeen samat vaiheet tekeessään kilpailijan verkkosivustoja, säilytä muistiinpanoja koko ajan. Kun olet tehnyt kaikki muistiinpanosi, ota pois “Kotisivut yritykselle” ja ala ymmärtämään reaktioita, joita sinulla oli jokaisella sivustolla.

This should be your way to do a qualitative competitive analysis — and putting yourself in the end user’s shoes can allow you to create designs that better appeal to their needs and emotions.
If you find this can be a way more tricky work, you can always take the help of experts. We are happy to help you.

Comments

Popular posts from this blog

Kotisivujen suunnittelun merkitys koulutuksessa

Miksi sivuston varmuuskopiointi WordPressissä on erittäin tärkeää?