Kotisivut yritykselle tarvitsevat ylläpitoa

 Aivan kuin auton tai minkään muunkaan laitteen ei myöskään verkkosivujen voi odottaa toimivan itsestään ilman ylläpitoa. Jos kuvittelet, että verkkosivujen ylläpito on vain satunnaisen rikkinäisen linkin korjaamista tai vanhentuneen lisäosan päivittämistä, olet väärässä. Verkkosivujen ylläpito vaikuttaa moniin muihinkin kotisivujesi elementteihin ja lopulta kotisivuihin panostamaasi sijoitukseen. Tässä on joitain tärkeitä teknisen ylläpidon osa-alueita, joita Nettisivut yritykselle tarvitsevat.

  1. Verkkosivujen turvallisuus

Turvallisuus on tärkeää kaikilla toimialoilla niin verkossa kuin sen ulkopuolella. Hyvin ylläpidetty verkkosivu pysyy taatusti hyvin suojattuna mahdollisimman pitkään. Niin kuin biologiset virukset tunkeutuvat ja hyökkäävät kehoon sitä vahingoittaen, samalla tavalla hakkerit voivat paikantaa ja käyttää hyväkseen verkkosivujen tietoturva-aukkoja, jos käyttämäsi tekniikka ja ohjelmistot ovat vanhentuneet. Hyvä verkkosivujen ylläpito pitää huolen siitä, että verkkosivusi on päivitetty uusimpien saatavilla olevien päivitysten mukaan ja että kaikki toimii virheettömästi.

  1. Verkkosivujen nopeus

Mitä nopeammin sivusi latautuvat, sitä sitoutuneempia vierailijoita verkkosivusi voivat saada. Hyvin ylläpidetyt, huolellisesti kehitetyt verkkosivut hyötyvät maksimaalisen nopeista sivun latausajoista. Paitsi että tämä tekee hyvän vaikutuksen vierailijoihin, verkkosivusi voivat myös sijoittua paremmin Googlen hakukoneessa sen perusteella, kuinka nopeasti sivusi latautuvat. Hyvin ylläpidetyt, nopeat Nettisivut yritykselle ovat myös välttämätön osa hakukoneoptimointistrategiaasi.

Hakukoneoptimointi

Google on luonnollisesti yksityiskohtainen sen suhteen, kuinka tarkasti sen hakukonealgoritmit toimivat. Paitsi että ymmärrämme latausaikojen vaikuttavan sivuston sijoittumiseen ja että latausajoilla on siksi merkitystä hakukoneoptimointiin, tiedämme myös, että Google tarkkailee vanhentuneita ja haitallisia tekniikoita ja koodausmenetelmiä. Google rankaisee tällaisia sivustoja laittamalla ne hakutuloksissa alemmaksi kuin koskaan aiemmin. Entisen sijan saaminen takaisin kestää todella kauan. Googlea ja vierailijoita varten verkkosivujesi tulee toimia täsmällisen sujuvasti kaikilla laitteilla olipa kyseessä matkapuhelin, tabletti tai tietokone.

Tulevaisuuden kasvu

Hyvä, kasvulähtöinen design edellyttää sivuston sisällön lisäksi myös informaation ajoittaista päivittämistä, jotta voit vastata liiketoimintasi ja sivustosi vierailijoiden kasvaviin vaatimuksiin. Se voi olla aikaa vievää ja kallista, jos sinun täytyy kahlata huonosti kirjoitetun koodin läpi tai joudut tekemisiin vaikeaselkoisen hallintapaneelin kanssa. Tässäkin kohtaa hyvät verkkosivujen ylläpitotoimenpiteet hyödyttävät ja helpottavat kaikkien elämää. Varmistamalla, että kaikelle on paikkansa ja kaikki on paikallaan, sivustosi voi kasvaa aikaa kestäväksi; tämä tukee kasvuasi tulevaisuudessa, eikä estä sitä.

Miksi verkkosivujen ylläpito on tärkeää?

Miksi Nettisivut yritykselle tarvitsevat ylläpitoa? Olipa kyse turvallisuudesta, sivuston nopeudesta, vakaasti toimivasta hakukoneoptimoinnista tai tulevaisuuden kasvun helpottamisesta, hyvistä ylläpitotoimenpiteistä kiinnipitäminen on vain kannattavaa sivustosi toiminnan ja siten liiketoimintasi ja sijoitetun pääoman tuoton kannalta. Me huollamme verkkosivut säännöllisesti tehden niistä liidejä tuottavia koneita. Jos haluat tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa sinua verkkosivujen ylläpidossa tai uusien sivujen suunnittelussa, ota meihin yhteyttä.

Comments

Popular posts from this blog

Tunteiden merkitys verkkosivujen suunnittelussa

Kotisivujen suunnittelun merkitys koulutuksessa

Miksi sivuston varmuuskopiointi WordPressissä on erittäin tärkeää?