Syy valita WordPress kotisivut yritykselle

 Lukemattomat eri kokoiset verkkosivut eri toimialoilla julkaisevat uuttaa sisältöä WordPressillä joka sekunti. Lähes 29% käyttäjistä ja ohjelmistokehittäjistä valitsee WordPressin toteuttaessaan kotisivut yritykselle. WordPress on suosituin CMS-järjestelmä niin ammattilaisten – kuin aloittelijoidenkin keskuudessa, koska se on kohtalaisen yksinkertainen ja tehokas julkaisujärjestelmä. Etsiessäsi sopivaa julkaisujärjestelmää uusille verkkosivuillesi, WordPress voi olla paras ratkaisu kun teet kotisivut yritykselle. Syitä miksi sinun pitäisi valita WordPress:

  1. Avoin ja mukautuva

On fakta, että räärälöityjen kotisivujen teko vaatii usein paljon resursseja ja euroja. Räätälöidyt kotisivut voi tehdä myös WordPressillä, joka säästää molempia edellämainittuja. WordPress on hyvä aloittelijoille, koska sitä ei tarvitse rakentaa kokonaan tyhjästä vaan kehitystyö voidaan aloittaa valmiille alustalle. Suurin osa WordPress lisäosista on ilmaisia ja ne perustuvat avoimeen lähdekoodiin. WordPress sallii lähdekoodin muokkaamisen ja näet helposti muutokset kotisivulla heti, joka helpottaa saavuttamaan halutun lopputuloksen nopeasti.

  1. Hakukoneystävällinen

WordPress perustuu teknisesti oikein kirjoitettuun koodiin, joka on itsessään hakukoneystävällistä valmiiksi. WordPress on hyvä valinta kun teet kotisivut yritykselle, jos haluat esimerkiksi hakukoneoptimoida uuden sivustosi. WordPress on myös helppokäyttöinen ja kokematonkin käyttäjä voi helposti muokata sekä lisätä sisältöä yrityksen kotisivuille.

  1. Edulliset teemat

Teemat edustavat WordPressin ulkoasua ja ne linkitetään saumattomasti WordPressin käyttöliittymään, sillä WordPress on poikkeuksellisen joustava ja mukautettavissa. On olemassa hyviä ilmaisia teemoja ja sitten edullisia Premium-teemoja, jotka ovat jokaisen euron arvoisia. Hyvät teemat eivät vaadi välttämättä mitään räätälöintiä, mutta se on kuitenkin helposti mahdollista tarvittaessa.

  1. Laajennettavuus

Laajennukset voidaan asentaa vaivattomasti lisäosina WordPress-hallintapaneelin kautta. Laajennukset ovat lisäsosia, joilla voit lisätä haluamisia toiminnallisuuksia yrityksesi kotisivuille. Jos tarvitset erikoisempia toiminnallisuuksia, WordPressin lisäosista löydät lukemattomia kolmansien osapuolien tekemiä ratkaisuja kotisivuillesi ja saat haluamasi toiminnallisuudet yrityksesi kotisivuille.

  1. Yhteisön tuki

WordPressin avoimen lähdekoodin tunteva yhteisö on varsin hämmästyttävä. WordPressillä on yksi suurimmista yhteisöistä, joka on täynnä itsenäisiä ohjelmistokehittäjiä ja avustajia. He yrittävät jatkuvasti kehittää ja tehdä muutoksia, joilla WordPress tulee paremmaksi, monipuolisemmaksi ja ominaisuuksiltaan rikkaammaksi. Koska WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin, sitä kehittää jatkuvasti tuhnasia ammattilaisa ympäri maailman. Tämä mahdollistaa käyttöömme julkaisujärjestelmän, jossa on vähemmän vikoja, joka on turvallisempi ja lukemattomia lisäosia kaikkiin tarpeisiin. Löydät todennäköisesti aina ratkaisun tarpeeseesi, jonka joku on aiemmin kehittänyt käytettäväksesi ja vain taivas on rajana uusille ratkaisuille.

WordPressin paras ominaisuus on selkeästi sen yksinkertaisuus. Tämä julkaisujärjestelmä on uskomattoman yksinkertainen, todella helppo käyttää takuulla kokeilemisen arvoinen ratkaisu kun toteutat kotisivut yritykselle.

Comments

Popular posts from this blog

Tunteiden merkitys verkkosivujen suunnittelussa

Kotisivujen suunnittelun merkitys koulutuksessa

Miksi sivuston varmuuskopiointi WordPressissä on erittäin tärkeää?