Miksi sinun tulisi käyttää WooCommercea seuraavaan verkkokauppaprojektiisi

 Jos sinulla on verkkokauppaliiketoimintaa ja haluat yrityksellesi verkkokauppasivuston, paras ratkaisu on rakentaa Woocommerce-verkkokauppa. Oikeastaan ​​WooCommerce on laajennus, joka auttaa sinua rakentamaan verkkokaupan WordPressin avulla. WooCommercen avulla voit muuttaa WordPressin täysin toimivaksi verkkokaupaksi.

Itse asiassa WooCommerce on erittäin suosittu tapa rakentaa verkkokauppoja. Nykyään WooCommerce hallitsee noin 25% markkinoista, kun kyseessä on verkkokauppa yritykselle. Tämä on miljoona verkkosivustoa maailmanlaajuisesti. On useita syitä, miksi WooCommerce on niin suosittu tapa rakentaa verkkokauppoja.

  • WooCommerce on ilmainen ratkaisu
  • WordPress-ohjelmisto on myös ilmainen
  • Woocommerce perustuu avoimeen lähdekoodin. Se on vapaasti auditoitavissa, muokattavissa ja laajennettavissa
  • Woocommerce on käyttäjäystävällinen. WooCommerce verkkokauppa yritykselle onnistuu helposti, eikä tarvita asiantuntijakehittäjiä.
  • Lisäosien avulla voit lisätä uusia toimintoja kauppaan. Teknistä tietoa ei tarvita.
  • Woocommerce toimii kaikilla laitteilla. WooCommerce toimii myös mobiililaitteilla, joten ihmiset voivat tehdä ostoksia myös tien päällä.
  • WooCommercen tarjoamien teemojen avulla on mahdollista hallita tarkalleen, miltä kauppa näyttää.
  • WooCommercen avulla voit myydä melkein mitä tahansa ja saatavissa on monipuoliset maksutavat.

Jos haluat käyttää WooCommercea, sinun on ensin asennettava WordPress. Tarvitset vain webhotellin ja verkkotunnuksen. Asenna WordPress-perusohjelmisto. Asenna WooCommerce-laajennus ja suorita ohjattu asennustoiminto. Nyt sinulla on verkkokauppa yritykselle. Jotta asiat toimisivat jatkossakin, sinun on muokattava verkkokauppaasi. Voit muokata verkkokauppaa käyttämällä kahden tyyppisiä laajennuksia:

  • Lisäosat: Nämä auttavat laajentamaan myymälääsi uusilla toiminnoilla
  • Teemat: nämä ohjaavat kauppasi ulkoasua

Verrattuna muihin työkaluihin WooCommerce on helpompi määrittää ja yksinkertaisempi käyttää. Lisäksi se koostuu kaikista tehokkaista ominaisuuksista, joita kilpailevat verkkokaupan rakentajat tarjoavat. Joiten miksi valintasi ei olisi WooCommerce verkkokauppa seuraavan verkkokauppasivustosi rakentamiseksi. Onnea ja menestystä!

Comments

Popular posts from this blog

Tunteiden merkitys verkkosivujen suunnittelussa

Kotisivujen suunnittelun merkitys koulutuksessa

Miksi sivuston varmuuskopiointi WordPressissä on erittäin tärkeää?