Kuusi hakukoneoptimointivinkkiä aloittelijoille

Monet aloittelevat yrittäjät ovat juuttuneet monivuotiseen ongelmaan - investoivatko hakukoneoptimointiin vai eivät. Useat asiantuntijat ovat sitä mieltä, että uusien yritysten tulisi harvoin keskittyä yksinomaan hakukoneoptimointiin. Heidän on kuitenkin aloitettava hakukoneoptimointi ensimmäisestä päivästä alkaen. Vaikka tässä ei kerrota kaiken tyhjentävää vastausta, on luettelossa joitain vinkkejä, jotka voivat auttaa aloittelijaa hakukoneoptimoinnissa:

  1. Aloita hakukoneoptimointi strategialla

Aivan kuten laivan on kartoitettava reittinsä ennen matkalle lähtöä, hakukoneoptimointi on aloitettava oikealla strategialla. Uudet yritykset pyrkivät usein unohtamaan markkinointistrategian alkuvaiheessa keskittyen tuotteisiinsa ja muihin liiketoiminnan osa-alueisiin. Ihmiset alkavat usein tehdä hakukoneoptimointia ilman asianmukaista suunnittelua tai strategian laatimista. Tämä voi olla haitallista pitkällä aikavälillä.

  1. Määritä hakukoneoptimoinnin tavoitteet

Nyt kun sinulla on ensimmäinen verkkosivusi, sinun on määriteltävä hakukoneoptimoinnin tavoitteet. Ei ole mitään järkeä tehdä Hakukoneoptimointia, ellei sinulla ole tavoitteitasi mustavalkoisena. Sinun tulisi aina asettaa hakukoneoptimoinnille tavoitteet, jotka eivät ole vain kohtuullisia, vaan myös saavutettavissa. Usein tapahtuu, että monia uusia yrityksiä ei ohjata oikeaan suuntaan. Vaihtoehtoisesti he ovat lähellä hukkua kaikkiin liiketoiminnan haasteisiin, että he jättävät huomiotta tämän kriittisen osa-alueen.

  1. Budjetti järkevään hakukoneoptimointiin

Monet yrotykset eivät usein pysty jakamaan kohtuullista budjettia hakukoneoptimoinnille. Sinun on pakko jakaa budjetti hakukoneoptimointi strategiallesi heti alusta, jos haluat maksimoida tulokset. Se voi olla sinulle turhauttavaa, jos sinulla on rajallinen budjetti, mutta silloinkin sinun tulisi ohjata panoksesi kohtuullisen budjetin kohdentamiseen Hakukoneoptimointille.

  1. Minimoi latausnopeudet

Usein aloittelijoilla on tapana unohtaa, että heidän verkkosivustonsa lataaminen kestää liian kauan. Vaikka verkkosivustollasi on upeaa sisältöä tai sillä on kaunis ulkoasu, mutta jos sivustosi lataaminen vie liian kauan, se voi olla iso huolenaihe, koska menetät paljon potentiaalisia asiakkaita. On suositeltavaa käyttää SSD-isäntäpalvelinta, CDN-laajennuksia ja optimoitua teemaa, jotta verkkosivustosi latautuu nopeammin kuin kilpailijollasi. Lisäksi pidä kaikki kuvat pakattuna alle 100 kilotavuun.

  1. Selvitä avainsanat

On erittäin tärkeää, että keskityt oikeiden avainsanojen tutkimiseen. Aloita avainsanatutkimus heti alusta lähtien. Monet aloittelijat tekevät virheen odottaessaan useita kuukausia tai vuosia, ennen kuin he yrittävät alkaa optimoida tiettyjä avainsanoja.

  1. Tee mobiiliystävälliset verkkosivut

Aloittaessa on tärkeää, että teet verkkosivuistasi responsiiviset. Monet aloittelijat laiminlyövät tämän tekemisen huolimatta siitä, että google mieluummin indeksoi ensin mobiililaitteet. Siksi on suositeltavaa luoda verkkosivustosi mobiiliystävällinen, jos haluat vakavasti sijoittua Googlen hakukonepalveluihin. Koska elämme tällä hetkellä mobiililaitteiden maailmassa, vierailuajat sivustoilla ovat lyhyempiä kuin aiemmin, ja uudet yritykset, jotka eivät huomioi tätä asiaa, häviävät pitkällä aikavälillä.

Vaikka tämä luettelo ei ole tyhjentävä vastaus kaikkeen, näiden vinkkien noudattaminen johtaa varmasti parempaan Hakukoneoptimointi-strategiaan verkkosivustollesi. Älä koskaan ajattele, että voit lykätä hakukoneoptimointia seuraavaan päivään. Oikea päivä aloittaa on tänään!

Comments

Popular posts from this blog

Tunteiden merkitys verkkosivujen suunnittelussa

Kotisivujen suunnittelun merkitys koulutuksessa

Miksi sivuston varmuuskopiointi WordPressissä on erittäin tärkeää?